Local Concept Store

L’encàrrec consistia en crear un espai multidisciplinar que fos singular, diàfan, simple, però amb personalitat. Val a dir que l’espai en sí, de sostres alts i traces industrials, ha facilitat força la feina. El local antigament era un pàrquing que anava des de l’entrada al carrer Aragó fins al pati interior d’illa de l’Eixample. Wer-haus s’organitza en tres programes: en el primer s’hi ha instal·lat una sala d’exposicions i venta de llibres al públic; més endins i a la part inferior de l’espai central s’hi troba el bar/restaurant i, finalment, al final de tot hi trobem la botiga.

Obra: Reforma d’un local a Barcelona
Arquitectes: La Boqueria Taller d’Arquitectura i Disseny + Marta Peinado
Situació: Barcelona
Superfície reformada: 410 m²
Any projecte: 2015
Any de construcció: 2015
Fotografies: hcevisuals
Constructora: Meziore S.L
Mobiliari: Cristian Herrera Dalmau
Promotor: Privat

Instagram facebook Twitter Linkedin