Concurs Centre de Salut Son Ferriol

1r Premi!🎉 🎉🎉 Concurs de projectes per al nou Centre de Salut a Son Ferriol de Palma.
Proposta realitzada conjuntament amb Munarq

Des d’un posicionament realista i atenent als recursos disponibles, es posa el punt de mira en la despesa inicial de la construcció i l’ús de l’edifici en la seva vida útil, pensant en la repercussió econòmica final dels usuaris.

Relació amb l’entorn
Edifici integrat en una disposició domèstica, de planta baixa +1 i aparcament. L’altura d’aquest guarda relació amb les construccions de l’entorn de Son Ferriol. El fet de substituir un equipament existent, presenta l’obligació de construir el nou, reduint en la majoria del possible els estandards de construcció d’un edifici d’aquestes característiques.

Instagram facebook Twitter Linkedin