Estructura interna: Nou Celler

El nou edifici es configura en tres nivells:
A la planta soterrani se situa el celler i la part productiva de l’edifici. En aquesta planta hi ha un pati exterior cobert que permet la ubicació de les tines d’acumulació de cava.
A una planta superior i mig-soterrada es troba la part més pública i d’investigació. Aquí s’hi pot veure la sala de cates, el menjador, el laboratori, la zona de recepció i benviguda i els vestidors dels treballadors.
Finalment, a la planta superior, hi ha la part administrativa.

Totes les plantes, i en base a un estudi de configuració d’estances de les masies clàssiques, es distribueixen al voltant d’un gran espai central que configura les diferents dependències del conjunt: una estratègia unitària que respon a les necessitats i ús de cada planta.

Instagram facebook Twitter Linkedin